Voedselverspilling halveren: best mogelijk
15961
post-template-default,single,single-post,postid-15961,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16640

Voedselverspilling halveren: best mogelijk

Voedselverspilling is zonde, kost geld en zorgt bovendien voor onnodige CO2-uitstoot. De VN formuleerde daarom in Sustainable Development Goal 12.3 de ambitie om voedselverspilling in 2030 gehalveerd te hebben. Met de in maart gestartte Kickstart Waste wil de Rabobank helpen die doelen te halen.

Bekijk hier de hele infographic die ik maakte voor de Rabobank