Noord-Holland een circulaire economie
15948
post-template-default,single,single-post,postid-15948,single-format-standard,bridge-core-3.0.6,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16640

Noord-Holland een circulaire economie

De Provincie Noord-Holland ontwikkelde een visie op de economische transitie die de provincie, het land en de wereld te wachten staat: die van een lineaire naar een circulaire economie. Omdat de ambities vanuit het Rijk hoog zijn en die van de provincie minstens net zo, was er behoefte aan een ingekaderd plan. Ik maakte voor dit ontwikkelingsperspectief de infographics.