Posted at 17:22h
in
News
by jorris
Voedselverspilling is zonde, kost geld en zorgt bovendien voor onnodige CO2-uitstoot. De VN formuleerde daarom in Sustainable Development Goal 12.3 de ambitie om voedselverspilling in 2030 gehalveerd te hebben. Met de in maart gestartte Kickstart Waste wil de Rabobank helpen die doelen te halen.
Bekijk hier de hele...
Posted at 14:30h
in
News
by jorris
In 2017 mocht het Parool een jaar lang de titel European Newspaper of the Year dragen. Als ontwerpers, vormgevers en beeldredacteuren van de krant waren wij natuurlijk enorm vereerd en verrast. Het Parool is een relatief kleine krant met een oplage van ongeveer 60.000 en...
Posted at 17:05h
in
Business,
Design,
Graphics
by jorris
De Provincie Noord-Holland ontwikkelde een visie op de economische transitie die de provincie, het land en de wereld te wachten staat: die van een lineaire naar een circulaire economie. Omdat de ambities vanuit het Rijk hoog zijn en die van de provincie minstens net zo,...
Posted at 17:20h
in
News
by jorris
Geen woorden: 2 keer...
Posted at 17:19h
in
News
by jorris
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim....
Posted at 17:18h
in
News
by jorris
Geef toe, elke keer als je een komkommer koopt met een plasticje eromheen denk je dit....
Posted at 17:17h
in
News
by jorris
Als grote ondernemersbank adviseert Rabobank bedrijven in meer dan tien sectoren en nog eens tientallen branches. De lokale vestigingen spreken met ondernemers en zijn een belangrijke schakel in de lokale economie. Om die banken goed te informeren over de branches en sectoren is een intern...
Posted at 17:16h
in
News
by jorris
Met bescheiden hoop stuurden Laura van der Bijl en ik onze infographic in voor de European Newspaper Awards 2017. Zelf waren we natuurlijk dolenthousiast over deze infographic: een samenwerking met culinair resencent Hiske Versprille over de toenemende hoeveelheid eetgelegenheden in Amsterdam, eten op straat en...